mandag den 28. juni 2010

Vedligeholdelse af udstyr


For at få det optimale ud af udstyret, både padlemæssigt og levetidsmæssigt er det vigtigt at det bliver behandlet ordentlig efter hver padletur. Der er ikke noget værre end når udstyret går i stykker eller ikke lever op til forventningerne (bortset fra at man så bedre kan acceptere at købe noget nyt grej ;-) Jeg kan da finde flere situationer, hvor udstyret fejlede. F.eks. en kold efterårsmorgen hvor jeg lige skulle rulle, desværre var lynlåsen i tørdragtem sprunget op pga mnglende smørring...

Efter hver padletur skyller jeg udstyret i ferskvand, det hele for tur lige fra sko til vhfradio.

Herefter bliver udstyret hængt til afdrypning...

...inden det bliver hængt op i garagen.

Når det så har tørret bliver det gennemgået for fejl og så lagt på plads...det tager tid, men er godt for udstyret.

tirsdag den 22. juni 2010

Ugens billed - Thyborøn

Bo Strange og jeg var taget en tur til Thyborøn i håb om noget surf. Der var ikke så meget at komme efter, men det som var kom rullende ind imellem de to moler. Hvilket godt kan give lidt spænding i mødet mellem havet og molerne! På det øverste billed ligger Bo og venter på næste bølge...i bølgen!

På vej ud fra stranden, med kurs mod en "lille" fiskekutter...som man kan fornemme på billedet er det gamle dønninger som ruller ind, med kurs mod molen som det ses på næste billed.
Sjov som bølger aldrig ser så store ud på afstand...Thyborøn er et fantastisk sted at padle, og med lidt held kan man næsten opleve lidt stående bølger...

tirsdag den 1. juni 2010

Turberetning fra avisen


For et par år siden arbejdede jeg ved Lenze, som havde Havkajakcenter Svendborg, på en af kurserne hernede havde jeg en journalist med, som skrev en udemærket artikkel om kurset.

Du kan se den her.