torsdag den 1. oktober 2009

Ugens billed.


Denne uges "Ugens billed" er fra forårets EPP-4 træning i Esbjerg. Kurset varede tre dage indeholdende en masse navigering, navigering, navigering og lidt teknik, redninger osv. Tre meget spændende dage, dog præget af det alt for gode vejr! Som på ovenstående billed. hvor vi skulle gå i land på en stenmole og så ellers forestille os de store bølger rulle ind. Landgangen foregik så ved at svømme ind, med kajakken i snor og så ellers trække den op! Utroligt hav de kan holde til de kajakker, kunne efterfølgende ikke hvad som var nye ridser, og hvilken som var gamle....


Det gode vejr blev dog på et tidspunkt afløst af lidt havdis, medfølgende koldere temperatur og nedsat sigtbarhed. Heldigvis faldt det sammen med frokostpausen, indsejlingen til Esbjerg havn kan godt være noget trafikkeret!

Billedet her er fra skippermødet den første dag, dagens forventede rute var en tur til Sylt. Hvilket vi ikke helt nåede, nok mest pga. Nicolais navigationsundervisning, meget spændende at padle sammen med en som bare har styr på det! Dog ærgeligt vi ikke nåede at lave krydset.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar