søndag den 11. oktober 2009

Ugens billed



Denne "ugens billed" er der ikke så meget kajak over...men til gengæld en masse hygge og friluftsliv! Vi tog en påsketur ud til en nærliggende skovsø og havde en enkelt overnatning der med tøserne. Det var Sif' første overnatning i telt, ca. to måneder gammel, storesøster Liv er jo to år gammel og har selvfølgelig en masse overnatninger i telt allerede....Ovenstående billed er Liv som er i gang med det fine porcelæn, det er lidt større end normale kopper, men også dejlig handy og sjovt at drikke af. Når man har børn med på tur skal det selvfølgelig være på deres præmisser, men det gode ved såden en tur er netop at man er til stede sammen med børnene, og ikke kan sidde foran pc, eller lige skal lave noget andet! Børnene er glade for det og vilde med at hjælpe til med at samle teltstænger, hente brænde osv.

Som man kan se på billedet er vores trepersoners telt blevet til et firepersoners, og det går meget godt. Liv(med bamse!), Louise og til sidst Sif i liften. Sådan en nat kan sagtens blive lidt urolig, og man kan godt forvente at stå op med solen...så sørg for kun at telte i vinterhalvåret, hvor det ikke bliver lyst så tidligt! Apropo vinter, første gang Liv sov i telt var hun tre måneder gammel, og vi vågnede op med is på teltet...! Godt med soveposer og tæpper, så kan alt lade sig gøre!

Med tre tøser (inkl. Louise!) bliver det til mange gåturer frem og tilbage efter udstyr og bleer! En simpel telttur ender nem med en total fyldt bil, måske man skal overveje at havde barnevognen med til at transportere udstyret i!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar