mandag den 4. januar 2010

Påskehygge i den Svenske Skærgård

Den første dag regnede og stormede det stort set til det øjeblik vi skulle til at pakke kajakkerne, så blev det skyfrit og vindstille...man har vel lov at være heldig engang imellem! På billedet ovenfor er vi i gang med dagbogsskrivningen over dagens oplevelser.

Det var godt med bålets varme, for rundt omkring i på øerne lå der små snedriver, disse forsvandt heldigvis i løbet af de dage vi var der.

Louise nyder solnedgang, med udkig til de næste mange øer som vi skal forbi i morgen, med kurs mod det åbne hav i det fjerne. Området omkring Orust/Tjørn har mange muligheder og er efterhånden godt beskrevet, vores største problem var at finde et sted at parkere bilen...overnatningspladser er der masser af!


Oppakningen i dagslugen på sådan en påsketur variere selvfølgelig meget, i min var der så øl, påskeæg og birkebark til at tænde bål med...andre har førstehjælpstasker, nødraketter og ligende!
Louise for foden af klippekysten ved en lille indsø vi skød genvej igennem. Samspillet mellem klippekysten og vandet er facinerende og vil altid være mere tillokkende ind laaange trætttende kryds!
Chokoladepåskeanden er en af fordelene ved et godt prioriteret dagsluge!!!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar